Kunst en Spijs

Onze ontmoeting met Daniëlle

Met het zonnetje op onze wangen en Michael Jackson op de achtergrond voelen we ons intens gelukkig, vrij en ontzettend rijk.  We raken niet uitgepraat over onze passie en beseffen dat we allebei fantastisch werk hebben. Nog even rijden en dan zijn we op onze bestemming….

Laten we ons eerst eens even voorstellen. Wij zijn Simone Boogers (kunstenares) en Marike Daverveld (voedingsdeskundige). Wij krijgen beide energie van creatieve projecten, uitdagingen en ideeën. We zijn gek op kleur en houden ervan om met minimale middelen maximale resultaten neer te zetten. We hebben een grote liefde voor gezond eten en zijn echte Bourgondiërs. Als we reden hebben om te proosten, zullen we het zeker niet laten.  De kunst van het leven doe je wat ons betreft met al je zintuigen!!

Door onze professies aan elkaar te koppelen is Kunst en Spijs ontstaan. Wij geven actieve trainingen en diverse workshops aan bedrijven, scholen en particulieren. De kiem van creativiteit schuilt vaak in de afwijking. Stap uit je comfortzone en durf het anders te doen. Door onze 2 wekelijkse columns willen we jullie graag meenemen in onze avonturen waar Kunst en Spijs in een hoog vaandel staat. We hopen jullie zintuigen te kunnen prikkelen.

We zijn er!! Om ons voor te bereiden loopt een van ons alvast met ogen dicht door de stad. Dat valt niet mee. We hebben afgesproken met onze gids Daniëlle. Zij vertelt ons meer over haar wereld, waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent. Daniëlle is al heel haar leven blind. Zij leert ons dat je kunt vertrouwen op je andere zintuigen. We hebben een inspirerende middag en onze kennis en begrip is vergroot voor mensen met een visuele beperking. Nogmaals krijgen wij bevestiging dat waar wij mee bezig zijn super belangrijk is.

Meer weten? We staan graag voor je klaar.