Kunst en Spijs

Een feestje voor de zintuigen

Wat een mooi turbulent weekend hebben wij achter de rug. Zo hebben wij een ludieke workshop mogen verzorgen voor een gezellige groep dames. Een mooi feestje waarin de zintuigen centraal staan.

Onze nietsvermoedende gasten worden ontvangen bij ‘t Handelshuys  in Uden. Je komt niet zomaar binnen in het prachtige atelier vol met creativiteit . Je moet namelijk eerst wat obstakels trotseren voordat je rustig kunt gaan zitten. Na wat gezellige kletspraatjes starten we met een spannend proeverijtje. Alle smaakpapillen worden hierbij geactiveerd. De gezichtsuitdrukkingen zeggen genoeg en het ijs is gebroken. Tijd voor wat krachtvoer zodat onze deelnemers de komende uren alles kunnen geven.

Bij iedere opdracht is het de bedoeling dat je uit je hoofd gaat en in je lijf komt. Je mag je masker laat vallen. Gedurende de workshop merken we dat dit steeds beter gaat. Binnen de kortste keren vliegen de verfklodders in het rond en wordt er hard meegezongen met de muziek. Iedereen laat zich leiden door de afwisselende klanken en dat levert een mooi ritmisch spektakel op. Het is tijd om bij te komen met een volgende smaakexplosie. Met aandacht genieten van een hapje geeft wat rust. We poppen een fles champagne en proosten op het leven en mooie vriendschappen.

Door geuren, kleuren, geluiden, bewegingen en verrassende smaakcombinaties worden de   kunstwerken steeds meer eigen en de deelnemers steeds trotser. De volgende opdracht gaat over  vertrouwen hebben in elkaar. Met de nodige concentratie worden de puntjes op de i gezet en naderen we het einde van deze hilarische avond. Onder het genot van zoete lekkernijen laten we de ervaringen op ons inwerken. Voldaan en verrast nemen we afscheid van elkaar.

Wil jij ook uit je bubbel komen? Geef je dan nu op voor een middag of avond om nooit te vergeten. Wij kunnen niet wachten om een volgende workshop voor jou op maat te maken. Neem contact op met Kunst en Spijs en wij (Simone en Marike) zorgen dat de koffie klaar staat.